Haddimizi bilen hakkımızı alan bir sendikayız

Haddimizi bilen hakkımızı alan bir sendikayız
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Konya-Aksaray ve Karaman Bölge Toplantısı Eğitim Programının 14.’sü Bayır Diamond Otelde gerçekleştirildi.

Bölge toplantısına; Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Konya İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Konya 1 Nolu Şube Başkanı Nazif Karlıer, şube başkan yardımcıları, Aksaray ve Karaman Şube Başkanları ve çok sayıda sendika üyesi katıldı. Başkan Nazif Karlıer, “Teşkilat olarak istişare ile çalışmalıyız. Sadakatli olmalıyız. Sadakat, zoru görünce kaçmamaktır. Sadakat, cazip makam ve menfaatlere kanmamaktır” dedi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise şunları kaydetti: “Bizim işimiz, bizim derdimiz millet  ve yeniden güçlü bir medeniyettir. Biz devletten alacaklı, millete borçluyuz.
Bu teşkilatın temellerini atan Mehmet Akif İnan ve Yedi Güzel Adama şükranlarımızı ve saygılarımızı sunarken, bize bu gücü bahşeden Rabbimize de hesapsız hamd ederiz. Biz diğerlerine göre değil, değerlerimize göre sendikacılık yapıyoruz. Biz kavga zemini oluşturan, toplumu ayrıştıran, kavga zemininde rekabet değil, rekabet zemininde hizmet sendikacılığı yapan bir teşkilatız. Biz, ne korsan gemilerin limanı, ne de köhne zihniyetlerin sopası olmadık. Biz haddimizi bilen, hakkımızı alan bir sendikayız. Sendikaya üye kazandırmak için yola çıktığımızda, sendikaya ne gerek var diyenler, bizim memurlara kazandırdığımız 258 kazanımı görmeyenler, bu kazanımların nerden geldiğini düşünüyor.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum