Hakkari'deki çatışma

Hakkari'deki çatışma
Çığlı Üs Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sağlık Astsubay Üstçavuş Şahin'in eşine acı haber Sakarya'da ulaştı

SAKARYA (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Çığlı Üs Bölgesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Sağlık Astsubay Üstçavuş Mekan Şahin'in eşine acı haber, bir süredir yanlarında kaldığı Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki ailesinin evinde verildi.

Hacıköy Mahallesi'ndeki eve gelen yetkililer, Kayseri 1. Komando Tugayında görevli Şahin'in bir süredir Çukurca'da olması nedeniyle Sakarya'daki ailesinin yanında kalan eşi Aynur Şahin'e acı haberi ulaştırdı.

Şehadet haberinin ardından şehidin kayınpederi Recep Kaptan'ın evine Türk bayrakları asıldı.

Kaptan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 3 ay önce izine gelen damadının 15 gün Sakarya'da kaldığını söyledi.

Kızı ve damadının Kayseri'de ikamet ettiğini, Şahin'in Çukurca'daki görevi nedeniyle kızının ve torununun bir süredir yanında kaldığını anlatan Kaptan, "Damadımla en son konuştuğumuzda iyi olduğunu söyledi. Bu görev, vatan, millet için yapılan fedakarlık gerektiren bir görev. Allah mekanını cennet eylesin." diye konuştu.

- "Saçlarını kestirmek için babasını bekliyordu"

Kaptan, acılarının çok büyük olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"5 yaşındaki torunumu babası gelmeden tıraşa götüremedim. 'Babam gelsin, öyle giderim' diyordu. Saçlarını kestirmek için babasını bekliyordu. Bir aydır tıraş ettiremedik. Telefonda her akşam eşiyle görüşüyordu. Daha sonra böyle bir haberle karşılaştık. Biz de ara ara görüşüyorduk. Devamlı iyi olduğunu söylüyordu. Yapacak bir şey yok, Allah rahmet eylesin."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.