Hakkari'deki terör operasyonu

Hakkari'deki terör operasyonu
Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyon, teröristlerin ilçeye verdiği zararı da gözler önüne seriyor

ANKARA (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik devam eden operasyon, teröristlerin ilçeye verdiği zararı da ortaya koydu.

Yüksekova'da bölücü terör örgütü üyelerine yönelik "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca yürütülen operasyon sırasında, teröristlerin ilçede açtıkları çukurlara tuzakladığı patlayıcılar ile mevzi olarak kullandıkları evler görüntülendi. Mevziler arası geçişi, duvarlarda açtıkları deliklerden sağlayan bölücü terör örgütü üyeleri, evlere amonyum nitrat dolu çuvallar yerleştiriyor. Çuvallarla kendilerine mevzi oluşturan teröristler, binaları terk etmek zorunda kaldıklarında ise söz konusu malzemelerle binaları patlatıyor.

Evleri yıkarak hem güvenlik güçlerine zarar vermeyi hem de ilçede olumsuz manzara oluşturmaya çalışan teröristlere yönelik operasyon aralıksız devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.