HALK ETLİEKMEK’İN SELÇUKLU ŞUBESİ AÇILDI

HALK ETLİEKMEK’İN SELÇUKLU ŞUBESİ AÇILDI
22 yıldır Konya lezzetlerini en güzel şekilde paylaşan Halk Etliekmek’in Selçuklu şubesi açıldı.

Yıllardır Konya’nın eşsiz lezzetlerini Konyalılarla buluşturan Halk Etliekmek Selçuklu şubesini hizmete sundu. Halk Etliekmek’in sahipleri İsmail Küçüker ve Oktay Küçüker kardeşler tecrübelerini ve eşsiz lezzetlerini yeni açılan şubede de yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.

Yoğun katılımın olduğu açılışta açılış konuşmasını gerçekleştiren Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz önemli bir maç arifesinde bulunulduğunu ve takım olarak hazır olduklarını ifade ederek, “ Halk Etliekmek’i tebrik ediyorum. İstihdam sağladıkları ve işlerini güzel yaptıkları için her zaman arkasındayız” dedi.

Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Görgülü ise iyi dileklerini sunarak, “ Konyamızın temsil ettiği en önemli değerlerden biri etliekmek. Halk Etliekmekin bizim için önemli bir yeri var. Selçuklu’ya böyle bir yer kazandırdıkları için teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Halk Etliekmek’in açılışı gerçekleştirildi. Spor, siyaset ve iş hayatını buluşturan açılışta misafirlere etliekmek ikram edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.