Hasan Kılca: Miraç kurtuluş müjdesidir

Hasan Kılca: Miraç kurtuluş müjdesidir
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Miraç Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında tüm İslam aleminin Miraç Gecesi’ni tebrik eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Bu mübarek gecede millet olarak gönül bağlarımızı, muhabbetimizi ve kardeşliğimizi her zamankinden daha sağlam ve sıkı bir şekilde güçlendirmesini temennisiyle tüm İslam aleminin Miraç Gecesi’ni tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Hasan Kılca, Miraç Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak tüm İslam âleminin gecesini tebrik etti.

Miraç Gecesi’nin Peygamberimiz Hz. Muhammed’in aracısız bir şeklide Cenab-ı Allah ile buluşmasını ifade ettiğini kaydeden Başkan Hasan Kılca’nın Miraç Gecesi mesajı şu şekilde:

“Üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandili'nin ardından bir kez daha bereketini, sevincini ve mutluluğunu yaşadığımız Miraç Gecesi’ne ulaştık. Yüreklerin manevi duygularla coştuğu bu geceler; dua, ibadet ve tefekkürle Rabbimize olan imanımızı, Peygamberimize olan bağlılığımızı, namaza olan muhabbetimizi tazelemek ve güçlendirmek için büyük bir fırsattır. İslam alemi olarak Miraç Gecesi’nin anlamını iyi idrak etmeli, kalplerdeki zenginliği arttırmak için bol bol dua etmeli, hatalarımızın affı için tövbe etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Gecesi’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu gecede gönül bağlarımızı, muhabbetimizi, kardeşliğimizi her zamankinden daha sağlam ve sıkı bir şekilde güçlendirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.