Hasan Kılca’dan Türkiye birincisi Sümeyra Yavuz’a tebrik

Hasan Kılca’dan Türkiye birincisi Sümeyra Yavuz’a tebrik
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 14. Uluslararası MEB Robot Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Karatay Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Sümeyra Yavuz’u tebrik etti.

KILCA: EĞİTİM YATIRIMLARIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARI İLE TAÇLANIYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 14. Uluslararası MEB Robot Yarışması’nda Türkiye birincisi olan Karatay Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Sümeyra Yavuz’u tebrik etti. Kılca; eğitim yatırımlarının, öğrenci ve öğretmenlerin elde ettikleri başarılar ile taçlandığını görmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

hasan-kilcadan-tebrik-3.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan 14. Uluslararası Robot Yarışması’nda Karatay Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Sümeyra Yavuz “Tozkoparan” alanında Türkiye birincisi oldu.

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen robot yarışmasında, Tozkoparan alanında Türkiye birincisi olan Sümeyra Yavuz’u tebrik eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; gençlerin yapay zeka ve robotik kodlama alanlarında kendilerini geliştirmesinin önemli olduğunu belirtti.

Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerinin başarılarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Hasan Kılca; Bilime ve teknolojiye verdikleri her desteğin kendileri için gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

hasan-kilcadan-tebrik-2.jpg

EĞİTİM YATIRIMLARIMIZIN TAÇLANMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Eğitim yatırımlarının, öğrencilerin ve öğretmenlerin elde ettikleri başarılar ile taçlandığını görmekten mutluluk duyduklarını aktaran Kılca; “Gelecekte ülkemize ve milletimize önemli katkı sağlayacak nesiller yetiştirmek için BİLSEM projemizi hayata geçirdik ve kısa sürede Bilim ve Sanat Merkezimizi tamamlayarak Milli Eğitim Müdürlüğümüze devrettik. Şimdi çocuklarımıza baktıkça ne kadar doğru bir yatırım yaptığımızı anlıyoruz ve heyecanımız motivasyonumuz daha da katlanıyor. Çocuklarımızın gelişen bilime ve teknolojiye ayak uydurarak, böyle önemli yarışmalarda temsil etmeleri bizleri gururlandırıyor. 14. Uluslararası MEB Robot Yarışması Tozkoparan kategorisinde 1.’liğe ulaşan öğrencimiz Sümeyra Yavuz’u ve danışman öğretmeni Hatice Atik’i tebrik ediyorum. Karatay Belediyesi olarak teknolojiyi ve bilimi tüketen değil üreten vaktini daha değerli geçiren ve anlamlı kılan bir neslin yetişmesi için proje ve yatırımlarımızı bir bir hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.