Hastanelerde yeni dönem

Hastanelerde yeni dönem
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç yönetiminde merkez ve ilçe hastanelerin başhekimleri ile pandemi sonrası yeni döneme adaptasyon ve güncel durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç yönetiminde merkez ve ilçe hastanelerin başhekimleri ile pandemi sonrası yeni döneme adaptasyon ve güncel durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Koç, toplantının amacı ve ilimizdeki pandemi süreci hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Konya olarak pandemi dönemini tamamlamanın eşiğinde olduklarını ifade eden Prof. Dr. Koç, “Covid-19 vaka sayılarındaki ciddi azalma ile birlikte artık sağlık tesislerimizde rutin işlemlerimize daha fazla ağırlık vereceğiz. En verimli ve kaliteli sağlık hizmetini nasıl sunmaya devam edebilirizin gayreti içerisinde olacağız. Bu nedenle bütün hastane idarecilerinden isteğimiz, rollerinin gerektirdiği hizmeti eksiksiz yerine getirebilmeleridir. Hastanelerimiz rollerinin belirlediği standartlarda en verimli sağlık hizmetini vatandaşlarımıza sunma gayreti göstermelidir. Artık yeni hedeflere kilitlenme zamanıdır” dedi.

3-25.jpg

Hastanelerin acil servis, poliklinik, ameliyathane ve yataklı servislerinde aksama yaşanmaması ve hasta mağduriyeti oluşmaması adına ihtiyaçların yeniden planlanması ve alınması gereken önlemler konusunda hastane yöneticilerine uyarılarda bulunan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç, hasta muayene oranlarında en kısa zamanda pandemi öncesi rakamlara ulaşılması gerektiğinin de altını çizdi. Hızlı adım atma ve zaman kaybetmeme adına telekonferans yöntemi ile bu toplantının gerçekleştirildiğini vurgulayan Prof. Dr. Koç, sağlık tesislerine gerçekleştirilecek olan saha ziyaretleri ile çalışanlarla bir araya gelerek sorunların yerinde tespit edileceğini belirtti. Prof. Dr. Koç, toplantıda ele alınan konuların ve verilen talimatların yapılan ziyaretler sırasında kontrol edileceğini de sözlerine ekledi.

2-2.png

Toplantıda, hizmet başkanları ile birlikte başkan yardımcıları, hastanelerin başhekim yardımcıları ve hastane müdürleri de yer aldı.

5-13.jpg

4.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.