Hava bugün nasıl olacak?

Hava bugün nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre hava nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Bilecik), Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla), Manisa, Uşak, Kütahya, Tekirdağ, Bolu, Eskişehir, Çankırı, Edirne'nin güney, Ankara'nın kuzey ve batı ilçeleri ile Antalya'nın batı kıyılarınin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Muğla genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Yağışla birlikte Marmara ve Ege'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Genellikle güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Antalya'da, öğle saatlerine kadarda kuzeydoğudan Mersin'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS, BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI

Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların sabah saatlerinde Muğla genelinde kuvvetli olması beklendiğinden beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Rüzgarın; Antalya civarlarında güneydoğudan, Mersin çevrelerinde kuzeydoğudan yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.