Hayırsever iş adamı Ercan’dan Ereğli’ye 112 İstasyonu

Hayırsever iş adamı Ercan’dan Ereğli’ye 112 İstasyonu
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ile hayırsever iş insanı Halil Ercan arasında 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu protokolü imzalandı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ile hayırsever iş insanı Halil Ercan arasında 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu protokolü imzalandı. İstasyon ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Koç, “Ereğli İlçesi Türbe Mahallesi’nde yaklaşık 520 metrekare yüzölçümü bulunan arsa üzerinde hizmet sunacak olan 112 istasyonumuz çok daha modern şartlarda bölge halkımıza sağlık hizmeti sunacaktır” dedi. Koç, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz böylesine önemli günlerde hayırsever vatandaşların verdiği desteğin kendilerini son derece memnun ettiğini söyledi. Tüm dünyayı sarsan ve hemen hemen bütün alanlarda etkisini gösteren Covit-19 salgınına rağmen şehrimizde sağlık yatırımlarının devam ettiğini vurgulayan Prof. Dr. Koç, “Sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden hizmet sunuyorlar. Bizler de onlara sağlıklı ortamlar sağlamaya gayret ediyor ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda şu ana kadar 27 istasyonumuzu yeni yerlerine taşımayı başardık. Amacımız bu sayıyı daha yüksek rakamlara getirebilmektir. Hayırsever vatandaşlarımızın ve devletimizin bizlere verdiği destekle hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyor, hizmet kalitemizi her geçen gün artırmak ve vatandaşlarımızı mutlu etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Hayırsever İş Adamı Ercan’da “Bu tür hayır hizmetlerinde bulunmak bizleri son derece mutlu ediyor. Şehrimize ve ilçemize sağlık alanında katkı sağlıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Projemizi kısa bir süre içerisinde tamamlayarak teslim etmek istiyoruz. Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı nasip etsin” diye konuştu. Konuşmaların ardından ilgili protokol taraflarca imzalandı. Ereğli İlçesi Türbe Mahallesi’nde Ereğli 5 Nolu Salim-Münevver Ercan ismi ile hizmete açılması planlanan 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu inşaatının 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.