Hayırseverden Aile Sağlığı Merkezi

Hayırseverden Aile Sağlığı Merkezi
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ile Şakalak Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Yusuf Genç arasında aile sağlığı merkezi ( ASM ) protokolü imzalandı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ile Şakalak Tarım Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Yusuf Genç arasında aile sağlığı merkezi ( ASM ) protokolü imzalandı. İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleşen protokol imza töreninde yapılacak olan aile sağlığı merkezi ile ilgili bilgiler veren Prof. Dr. Koç, “Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesinde yaklaşık 900 metrekare yüzölçümü bulunan arsa üzerinde yapılacak olan ASM projemiz ile birlikte 10 aile hekimimiz çok daha modern şartlarda bölge halkımıza sağlık hizmeti sunmaya devam edecektir” dedi.

Hayırsever iş adamı Genç’e teşekkür ederek konuşmasını sürdüren Prof. Dr. Koç, kamu hizmetlerinde hayırsever vatandaşların verdiği desteğe dikkati çekti. Prof. Dr. Koç,  “İmzaladığımız bu protokolle birlikte vatandaşlarımıza daha kaliteli ve konforlu şartlarda sağlık hizmeti sunulması sağlanacaktır. Böylesine güzel ve anlamlı bir hayır hizmetini yapma kararı alan hayırsever hemşerimize Konya halkı adına teşekkür ediyorum. Genç ailesinin kazançlarının bereketli olmasını diliyor, yaptıracakları aile sağlığı merkezinin Konya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

3-158.jpg

Konya’nın sağlık alanında her geçen gün daha üst seviyelerde hizmet sunduğunu görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Hayırsever Genç de, “Şehrimize sağlık alanında katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah projemize en kısa sürede başlayarak tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesinde yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin 12 ayda bitirilmesi hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.