HDP Van Milletvekili Hezer'e tepki

HDP Van Milletvekili Hezer'e tepki
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Ongun:- "Böyle bir eylem Türkiye Cumhuriyeti milletvekiline yakışmıyor. Şehit aileleri olarak bu olayı kınıyoruz"

ADANA (AA) - Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Melahat Ongun, HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer'in Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştiren terörist için kurulan taziye çadırını ziyaretini kınayarak "Böyle bir eylem Türkiye Cumhuriyeti milletvekiline yakışmıyor" dedi.

Ongun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hezer'in yaptığı hareketi duyunca çok üzüldüklerini söyledi.

Bir milletvekilinin teröristin evine gitmesinin çok büyük bir ayıp olduğunu vurgulayan Ongun, "Bu konuyu derneğimizde de konuştuk. Daha önce de buna benzer bir etkinliğe katılmışlardı. Bu tür olaylardan çok muzdaribiz" diye konuştu.

Hezer'i kınayan Ongun, şunları kaydetti:

"Böyle bir eylem Türkiye Cumhuriyeti milletvekiline yakışmıyor. Şehit aileleri olarak bu olayı kınıyoruz. Bizim her şehit cenazesinde içimiz yanarken bu hareket yakışık almıyor. Ülkemizde teröristlere karşı yapılan operasyonları da destekliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti toprakları temizlenene kadar da sürmesini istiyoruz. Çok şehit veriyoruz ancak hükümetimizin başlattığı bu işi, üstüne giderek tamamen bitirmesini temenni ediyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.