HDP'lilerin dokunulmazlık dosyası TBMM'de

HDP'lilerin dokunulmazlık dosyası TBMM'de
HDP eş genel başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ ile milletvekilleri Kürkcü, Önder ve Irmak'ın dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığına sunuldu

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile milletvekilleri Ertuğrul Kürkcü, Selma Irmak ve Sırrı Süreyya Önder'in dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığına sunuldu. 

HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkcü, İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş, Van Milletvekili Figen Yüksekdağ, Hakkari Milletvekili Selma Irmak ve Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in Yasama Dokunulmazlıklarının Kaldırılması Hakkında Başbakanlık Tezkeresi, TBMM Başkanlığı tarafından Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na sevk edildi. 

Dosya, "gelen kağıtlar" içinde de yer aldı. 

Bu dosya ile birlikte Meclise gelen dokunulmazlık dosyası sayısı 453'e ulaştı. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.