Hedef yükseliyor

Hedef yükseliyor
Ligde kötü gidişini İBB maçıyla sonlandıran ve puanını 28’e yükselten Torku Konyaspor’da keyifler yerinde. Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, uyum sorununun aşıldığını ve ilk hedefin alt sıralardan kurtulmak olduğunu söyledi

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde 20. hafta geride kalırken temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol haftayı galibiyetle kapatarak puanını 28’e yükseltti. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamayan ve arka arkaya dört maçtır kazanamayan yeşil-beyazlı ekip, bu kötü gidişi İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında sonlandırdı. Türkiye Kupası nedeniyle verilen arada yoğun bir kamp dönemi geçiren Potanın Kartalları, oynadığı hazırlık maçlarıyla da olumla sinyaller vermişti. Sahasında ve seyircisi önünde İBB’yi konuk eden ve maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan temsilcimiz büyük bir geri dönüşe imza atarak kritik mücadeleyi kazanmayı başardı. İleriki haftalarda galibiyetlerini arttırmak isteyen Torku Konyaspor, bu açıdan önemli bir hava yakaladı. Bu hafta ise deplasmanda Ankara Ted Kolejliler ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, hazırlıklara başladı.

TUNAHAN TURHAN, “İYİ İŞLER BAŞARABİLİRİZ”

Güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, hedefledikleri yerlere adım adım gittiklerini söyledi. Takımın durumu hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Turhan, “Troy De Vries'in yaşadığı sakatlığın ardından takıma formda dönmesi, Hakim Warrick ve Ernest Bremer'in takıma uyumu bizim için çok iyi oldu. Bu oyuncu grubuyla çok iyi işler başarabiliriz. İlk hedefimiz alt sıralardan kurtulmak. Ateş hattından çıkmayı hedefliyoruz. Bundan sonraki maçlarda elimizden geleni yaparak, kazanmaya devam edeceğiz. Çok zorlu müsabakalar var. İnşallah taraftarımızın desteğiyle lig sonunda hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında taraftarların desteğini hissettiklerini belirten Tunahan Turhan, güzel bir bütünleşmenin söz konusu olduğunu söyledi. Turhan, “Bizleri desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Onların desteği ile iç sahadaki tüm maçlarımızı keyifli bir atmosferde izliyoruz. Takımımıza da çok önemli bir katkısı oluyor. Onların desteği ile daha ileriye gideceğimize şüphemiz yok. İBB galibiyetini onlara hediye ediyoruz” diye konuştu. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.