Hemşire ve ebelere özel tiyatro gösterisi

Hemşire ve ebelere özel tiyatro gösterisi
5 Mayıs Ebeler-12 Mayıs Hemşireler günü etkinlikleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından ‘Cimri’ isimli eser, tiyatro sever hemşire ve ebe sağlık çalışanları için sahnelendi.

5 Mayıs Ebeler-12 Mayıs Hemşireler Günü etkinlikleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından ‘Cimri’ isimli eser, tiyatro sever hemşire ve ebe sağlık çalışanları için sahnelendi. Selçuklu Kongre Merkezi’nde sergilenen oyuna yoğun ilgi gösteren sağlık çalışanları tiyatro gösterisini büyük bir beğeni ile izledi. Hemşire ve ebe çalışanlar için özel olarak sahnelenen tiyatroyu İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, hizmet başkan ve yardımcıları ile birlikte sağlık idarecileri de takip etti.

Tiyatro sonunda söz alan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay başta olmak üzere emeği geçen tüm belediye yetkililerine sağlık çalışanlarına özel, anlamlı jestlerinden dolayı teşekkür etti. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin pandemi dönemi başta olmak üzere sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduğunu ve her türlü desteği verdiğini ifade eden Prof. Dr. Koç, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin verdiği bu destek sağlık çalışanlarımız için önemli bir motivasyon kaynağıdır” şeklinde konuştu.

2-29.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’ndan da övgü dolu sözlerle bahseden Prof. Dr. Koç, Şehir Tiyatrosu ve oyuncu kadrosunun Konya sanatı adına önemli hizmetlere imza attığına vurgu yaptı. Şehir Tiyatrolarının Konya için önemli bir değer olduğunu ve son derece başarılı çalışmalar sunduğunu söyleyen Prof. Dr. Koç, tüm ekibe teşekkürlerini sunarak tebrik etti.

4-18.jpg

Kısa konuşmanın ardından Prof. Dr. Koç, Şehir Tiyatroları adına oyunun yönetmeni Çağatay Çiftci’ye günün anısına çiçek takdim ederken hemşireler adına Konya Şehir Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Züleyha Sönmez, ebeler adına da Dr. Ali Kemal Balviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Derya Koç, tiyatro ekibi oyuncularına teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

1-40.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.