Hentbolda maçın ardından

Hentbolda maçın ardından
- Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:"Yarın oynayacak olduğumuz maçta, mağlup gibi çıkıp galip ayrılarak turu geçmek istiyoruz"

KASTAMONU (AA) - Hentbol Kadınlar Challenge Kupası yarı final ilk maçında Ukrayna temsilcisi Karpaty'yi 24-20 yenen Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu, "Yarın oynayacak olduğumuz maçta mağlup gibi çıkıp galip ayrılarak turu geçmek istiyoruz." dedi.

Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarı finalin ilk maçında kötü bir performans ortaya koyduklarını söyledi. Kötü oyundan sonra dönüş yapmanın zor olduğunu belirten Kalyoncu, şunları kaydetti:

"Geri dönüşü sağlamak bizim açımızdan iyi oldu. Sadece maçı kazandık. Bu oyunu yarın oynarsak çok büyük bir acı çekeriz. Biz acı çekmek istemiyoruz ve bu şehre de acıyı çektirmek istemiyoruz. Yarınki maçı çok daha dikkatli ve istekli oynamak zorunda olduğumuz kesin. Yarın oynayacak olduğumuz maçta, mağlup gibi çıkıp galip ayrılarak turu geçmek istiyoruz."

Finali oynamak istediklerini ifade eden Kalyoncu, "Bunu başarmak için yarın olağanüstü gücümüzle çalışacağız, mücadele edeceğiz. Bu takım final oynayacak. Allah nasip etsin, biz o günleri görelim. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum." diye konuştu.

Kastamonu Belediyespor'un kaptanı Serpil İskenderoğlu ise kötü bir maç oynadıklarına dikkati çekerek, "İkinci yarı 14-8'den yakalayana kadar bayağı zorlu bir mücadele oldu ama yine yenmesini bildik. Yarın da inşallah yenip turu geçmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.