Hızır Derneği öğrencilerle iftarlarda buluşmaya devam ediyor

Hızır Derneği öğrencilerle iftarlarda buluşmaya devam ediyor
Hızır Derneği Afrika Benin’deki yetimlerle iftar sofrasını paylaştı.

2021 yılında kurulan Hızır İnsani Yardım ve Eğitim Derneği Konya’dan tüm Türkiye’ye, Balkanlara, Afrika’ya kadar dünyanın farklı noktalarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Ramazan ayı münasebetiyle öncelikli faaliyetler alanını eğitim öğretim ve öğrencilere veren Hızır Derneği iftarlarda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Bir taraftan ihtiyaç sahibi insanlara Hızır’ın selamını taşıyıp onlara yardım götüren dernek, diğer taraftan kimsesiz yetim ve yine ihtiyaç sahibi öğrencilere her türlü eğitim desteğini vermekte ve aynı zamanda ramazan iftar sofralarını bu öğrenciler ile paylaşmaktadır. Konya’da Aksaray’dan gelen öğrencilerle ve hafızlarla iftarda buluşan dernek, Afrika Benin’deki yetimleri de Ramazan iftar sofralarında yalnız bırakmadı.

hizir-dernegi-3.jpg

Öğrencilerle ile iftar sofrasında buluşan Hızır Derneği Kurucusu Dr. Mehmet Birekul ‘’Ramazan ayı bizlere paylaşmanın bir arada olmanın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatıyor. Güzel kalpli çocuklarımızın gülen gözlerine şahit olmak, onlarla aynı sofrada buluşmak bizlere mutluluk vermektedir. Fiziken yanlarında olamasak da Afrika Benin gibi ülkelerde kurulan iftar sofralarımızda yine ihtiyaç sahibi ve yetim öğrencilerle Ramazanın bereketini yaşıyoruz. Sadece kendi halkımız değil, tüm dünya üzerinde yardıma ihtiyacı olan herkese umut olup el uzatmaya çalışıyoruz. Bu bereket dolu günlerde İftar programımıza destek olup yardımlarını bağışlayan ve katılım sağlayan tüm misafirlerimiz ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum ’’ İfadelerini kullandı.

hizir-dernegi-1.jpg

hizir-dernegi-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.