Hizmet için yola çıktık

Hizmet için yola çıktık
Yeniden Refah Partisi Karatay İlçe Başkanı Kasım Örnek, hizmet için yola çıktıklarını, seçime hazır olduklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Karatay İlçe Başkanı Kasım Örnek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti. Teşkilat ve parti olarak yaptıkları çalışmalardan bahseden Örnek, vatandaşlara tarafsız bir şekilde yaklaştıklarını söyledi. Hizmet için yola çıktıklarını belirten Örnek, “Halkın içinde başka yukarda başka insanlar değiliz hiçbir zamanda olmayacağız. Biz bu millete Allah rızası için hizmet etmek adına yola çıktık. Bu bağlamda siyasete nezaket ve zarafet getireceğiz. Siyaseti gerçek manasıyla yapmaya çalışıyoruz. Karatay teşkilatı olarak ve genel manada da 81 il 922 ilçe teşkilatımızla hazırız. Gittiğimiz her yerde de bizim geçmişimizi bilen vatandaşlarımız bize çok güzel yaklaşıyorlar” diye konuştu.

AHLAK VE MANEVİYATA ÖNEM VERİYORUZ

“Milli Görüş partilerinin geçmişten bugüne en önem verdiği konulardan birisi de ahlak ve maneviyat olduğunu ifade eden Örnek, “Maneviyatını unutmuş toplumlar yok olmaya mahkumdur. O yüzden önce ahlaki ve manevi anlamda yol almalıyız diye düşünüyoruz. Ondan sonra zaten bu millet küllerinden her zaman doğar” dedi. Elektrik ve doğalgazdaki zamlarla ilgili vatandaşlardan yoğun şikayet aldıklarını ifade eden Kasım Örnek, buna acilen çözüm bulunması gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.