HÜDA PAR’dan Pusula Gazetesi'ne ziyaret

HÜDA PAR’dan Pusula Gazetesi'ne ziyaret
 Editör
Hür Dava Partisi Konya İl Başkanı ve yönetimi Pusula Gazetesi'ni ziyaret etti

Hür Dava Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Zülfü Tan, İl Sekreteri Şükrü Yavuz, İl Başkan yardımcısı Abdullah Karabulut ve Hukuki İşler Başkan yardımcısı Çetin Acu, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ve İmtiyaz sahibi Mustafa Emre Akgül'ü ziyaret etti.

93bd8a28-7650-47e4-81e8-3ffab1ed788f-001.jpg

Ziyarette Gazze’de yaşanan katliama dikkat çeken Hür Dava Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Zülfü Tan, ‘’İşgal rejimi Gazze'de vahşice soykırımlar yaparak adeta dünyaya meydan okuyor. İnsanlığa karşı yapılan katliamın faillerinin meclis kararıyla yargılanması ve soykırım suçuna karışanlar için kanun teklifimizi tüm partilerle görüşerek destek istedik. AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Saadet Partisi Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, Deva Partisi Sözcüsü Sayın İdris Şahin, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ile görüşüp destek talebinde bulunduk. Hür Dava Partisi istisnasız olarak diğer tüm partilerin meclisteki temsilcilerinden de destek talebinde bulunacağız’’ dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.