Hukuki ve Psikolojik Boyutuyla Kadın Hakları Konferansı düzenlendi

Hukuki ve Psikolojik Boyutuyla Kadın Hakları Konferansı düzenlendi
Türk Kadınlar Birliği Konya Şubesi ile Selçuk üniversitesi Erasmus öğrenci Topluluğunun birlikte organize ettiği” Hukuki ve Psikolojik boyutuyla kadın hakları” isimli konferans Selçuk Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Türk Kadınlar Birliği Konya Şubesi ile Selçuk Üniversitesi Erasmus Öğrenci Topluluğu'nun birlikte organize ettiği” Hukuki ve Psikolojik boyutuyla kadın hakları” isimli konferans Selçuk Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Konferans'ta konularında uzman Av. Arb. Elife Kazancı ve Psk. Sema Kavak konuşmacı olarak katıldı.

Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen “ Hukuki ve Psikolojik Boyutuyla Kadın Hakları” Konferansı'nda konuşmacı olarak katılan Av.Arb. Elife Kazancı ve Psk. Sema Kavak, Kadın insan haklarının uluslararası sözleşmelerde ve ulusal yasalarda nasıl yer aldığını hukuki boyutlarını ve psikolojik boyutlarını Selçuk Üniversitesi Erasmus Öğrenci Topluluğu'na üye öğrencileriyle paylaştılar.

turk-kadinlar-birligi-2.jpg

Türk Kadınlar Birliği Konya Şubesi İkinci Başkanı Av. Arb. Elife Kazancı “ Kadın haklarının uluslararası ve Ulusal hakları konusunda bilgilenmek isteyen ve bu konferansı Türk Kadınlar Birliği Konya Şubemizle birlikte düzenleyen Erasmus öğrenci Topluluğu üyesi genç arkadaşlarımıza ve Koordinatörleri olan Zerrin Savaşan’a çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca 47 yıllık Türk Kadınlar Birliği Konya Şube Başkanımız Lütfiye Ayar’a da yoğun programı olmasına rağmen genç öğrencileri kırmayarak konferansa katılarak tecrübelerini aktardığı için çok teşekkür ediyorum “ dedi.

turk-kadinlar-birligi-av-elife-kazanci.jpg

Hukuki ve Psikolojik Boyutuyla Kadın Hakları” isimli konferans öğrenci ve katılımcıların birlikte çektirdiği fotoğraflar ile son buldu. “

turk-kadinlar-birligi-lutfiye-ayar-konya-sube-baskani.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.