Hükümetten flaş asgari ücret açıklaması!

Hükümetten flaş asgari ücret açıklaması!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik CHP’nin Meclis’te asgari ücretin 1.500 TL olmasına ilişkin verdiği kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik CHP’nin Meclis’te asgari ücretin 1.500 TL olmasına ilişkin verdiği kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, “Asgari Ücret Komisyonunu lağvedersiniz, yepyeni bir düzenlemeye geçebilirsiniz ama biz bunun çok demokratik olmayacağı inancındayız" diye konuştu. Çelik komisyonda uzlaşıldığı takdirde asgari ücretin 2 bin lira da olabileceğini ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Çelik CHP'nin 1.500 TL asgari ücret vaadiyle ilgili olarak, "Asgari Ücret Komisyonunu lağvedersiniz, yepyeni bir düzenlemeye geçebilirsiniz ama biz bunun çok demokratik olmayacağı inancındayız" diye konuştu. Çelik komisyonda uzlaşıldığı takdirde asgari ücretin bin 500 değil 2 bin lira da olabileceğine işaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum