Hüma Okulları’na karate turnuvasından bir madalya daha

Hüma Okulları’na karate turnuvasından bir madalya daha
İç Anadolu Bölgesi iller arası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karate Turnuvası Konya Bağlarbaşı Spor Salonu’nda düzenlendi.

İç Anadolu Bölgesi iller arası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Karate Turnuvası Konya Bağlarbaşı Spor Salonu’nda düzenlendi. Yoğun ilgi gören turnuvaya Aksaray, Niğde, Nevşehir gibi illerden de katılım oldu.

Hüma Okulları öğrencilerinden Ayşe Sena Demir 48 kg’da birinciliği kazanan isim oldu. Kazandığı birinciliğiyle madalyalarına bir yenisini daha eklemenin sevincini yaşayan Ayşe Sena Demir, başarısından dolayı çok mutlu olduğunu, daha büyük hedeflere doğru azimle çalıştığını ve desteklerinden dolayı Hüma Okulları’na teşekkür ettiğini belirtti.

7b3e206f-89db-46af-acc2-491e75155ee3.jpg

Hüma Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Umut Candan, “Ayşe Sena gurur kaynağımız olan öğrencilerimizden. Verdiği mücadele, emek ve pes etmeden gerçekleştirdiği yoğun çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Spor yapan öğrencilerimize desteklerimizin her daim tam ve ulaşılabilir olmasının sevincini sporcularımızın başarılarıyla yaşıyoruz ve mutluk duyuyoruz. Ayşe Sena’yı bir kez daha tebrik ediyor, emeklerinin her daim başarılarla karşılık bulmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.