Hüma Okulları’nda 19 Mayıs kutlaması

Hüma Okulları’nda 19 Mayıs kutlaması
Hüma Okulları’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hüma Okulları’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama programı ilk olarak İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başladı. Direnişi, ulusal kurtuluşu ve Türk Milleti’nin bağımsızlık ateşini simgeleyen bu önemli günde Hüma Okulları öğretmenleri günün anlamına ve tarihçesine dair konuşmalar yaptı.

huma-19-mayis-2.jpg

Özel Hüma Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can; “Milli Mücadele'yi başlatan Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 103. Yıl Dönümü’nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın yegâne temsilcisi olan gençler; içinde bulunduğumuz çağda her mecrada hızlı bir değişim ve gelişim yaşanmaktadır. Ülkemiz sizin fikir ve düşüncelerinizle her daim daha ileriye gidecek, yeni ufuklara ve gelişime açık olacaktır. Bu sorumluluk bilinciyle kendinizi en iyi şekilde yetiştireceğinize, azim ve kararlılıkla çalışacağınıza inancımız sonsuzdur. Desteklerimiz tüm gücüyle sizinle birliktedir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum” diyerek gençlere seslendi.

huma-19-mayis-3.jpg

Öğrenciler güne dair şiirlerini okudu ve ardından oynadıkları oyunlarla eğlenerek kendilerine armağan edilmiş günün tadını çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.