Hüma Okulları’nda Çanakkale Zaferine anlamlı tören

Hüma Okulları’nda Çanakkale Zaferine anlamlı tören
Özel Hüma Okulları'nda Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Özel Hüma Okulları'nda Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl Dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 107. yılını kutlamak ve vatanımız topraklarını canları pahasına koruyan şehitlerimizi anmak, yaşadığımız toprakları emanet eden atalarımıza minnetlerini sunmak üzere hazırlanan program Hüma Okulları’nda veliler, öğrenciler ve öğretmenler eşliğinde gerçekleştirildi.

Özel Hüma Okulları Ortaokul Müdürü İstiklal Çamcı, günün anlam ve önemi dair konuşmasında Çanakkale Zaferinin önemine değinerek, ‘Çanakkale Zaferi sadece birinci Dünya Savaşı’nın bir cephesi değil, dünya tarihinin de önemli dönüm noktalarından biridir. Milli mücadele meşalesinin ateşini yakıp bugüne dek sürmesine önder olan Mustafa Kemal Atatürk ileaziz şehitlerimizi rahmetle anıyor emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz’ şeklinde konuştu.

İstiklal Çamcı’nın konuşmasının ardından öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okudu, öğrencilerden oluşan koro türkü söyledi ve piyes gösteriminin ardından program sonlandırıldı.

hugma-1.jpg

hugma-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.