Hüyük'te jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Hüyük'te jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Hüyük’te jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda, 3 kilo 138 gram kurumuş kenevir ile ruhsatsız tabanca ve av tüfekleri ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alınıp Beyşehir Adliyesi'ne sevk edildi.

Hüyük’te jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda, 3 kilo 138 gram kurumuş kenevir ile ruhsatsız tabanca ve av tüfekleri ele geçirildi.

huyuk-uyusturucu-operasyonu-1.jpg

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Jandarma Komutanlığı ve Hüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan bir ihbar üzerine Hüyük Çamlıca Mahallesi’nde bulunan bir eve operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada 3 kilo 138 gram kurumuş kenevir, 18,4 gram kenevir tohumu, 1 adet ruhsatsız markası belirsiz tabanca, 2 adet ruhsatsız seri numarasız av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, 8 adet fişek ve 11 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Adreste bulunan şüpheliler N.E.Y. (28) ile A.Y. (26) gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, Beyşehir Adliyesi’ne sevk edildi.

huyuk-uyusturucu-operasyonu-2.jpg

huyuk-uyusturucu-operasyonu-3.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.