Huzurevi sakinlerinden Vali Şentürk'e ziyaret

Huzurevi sakinlerinden Vali Şentürk'e ziyaret
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Huzurevinde kalan yaşlılar, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, huzurevi sakinlerinin Yaşlılar...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Huzurevinde kalan yaşlılar, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, huzurevi sakinlerinin Yaşlılar Haftası nedeniyle gerçekleştirdiği ziyarete Kırşehir Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ramazan Baykara, Huzurevi Müdürü Arif Atak da katıldı.

Şentürk, ziyarette yaptığı konuşmada, toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla 18-24 Mart tarihleri arasında Yaşlılar Haftasının kutlandığını ifade etti.

Yaşlıların tek isteklerinin unutulmamak olduğunu vurgulayan Şentürk, onların sadece özel günlerde değil her zaman hatırlanması ve ziyaret edilmesi gerektiğini kaydetti.

Şentük, "Ülkemizdeki yaşlıların sadece yüzde 4'ü huzurevinde kalıyor. Devletimiz, huzurevinde kalan yaşlılara şefkatle ve sevgiyle yaklaşarak onların rahatı ve huzuru için ne gerekiyorsa yapmaktadır. Yaşlılarımız gençliğinde bu vatana ve devlete hizmet etmişler. Erkeklerimiz, kadınlarımız bu vatan için büyük bir fedakarlık ve sabırla hayırlı evlatlar yetiştirmişlerdir. Yaşlılarımız bizlerin büyükleridir, başımızın tacıdır. Onların bütün ihtiyaçlarını karşılamak, isteklerini yerine getirmek bizlerin görevidir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.