İç Anadolu Medya Toplantısı Yozgat'ta yapılacak

İç Anadolu Medya Toplantısı Yozgat'ta yapılacak
YOZGAT (AA) - Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, İç Anadolu Medya Toplantısı'nın hafta sonu Yozgat'ta yapılacağını duyurdu.Kiracı,...

YOZGAT (AA) - Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, İç Anadolu Medya Toplantısı'nın hafta sonu Yozgat'ta yapılacağını duyurdu.

Kiracı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9 Nisan Cumartesi günü yapılacak toplantıda Anadolu basınının sorunlarının ele alınacağını söyledi.

Orta Anadolu basınının kalbinin cumartesi günü Yozgat'ta atacağını ifade eden Kiracı, "Çözüm bekleyen bütün sorunlarımızı değerli meslektaşlarımızla paylaşacağız. Toplantıya, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu kurucu başkanlarından ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Arslan ve Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi Şevket Erzen katılacak." dedi.

Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ömer Ertuğrul ise, Yozgat'ta bölgesel anlamda ilk kez düzenlenecek toplantıda meslek içi sorunların da ele alınıp değerlendirileceğini belirtti.

Toplantı nedeniyle Yozgat'a çevre il ve ilçelerden gelecek olan gazetecilere kentin tanıtımıyla ilgili özel bir program düzenleyeceklerini anlatan Ertuğrul, ''Kentimizin tanıtımı amacıyla otobüsle şehir turu yapacağız, konuk meslektaşlarımızı önce Şahin Tepesi'ne götüreceğiz. Konuklarımızı daha sonra Yozgat Müzesi, Çapanoğlu Büyük Cami, Fatih Cami, Hayri İnal Konağı ve Bilal Şahin Külliyesi'nde gezdireceğiz. Yozgat Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşlarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız.'' ifadesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.