İCT technology ile yeşil bir geleceğe adım!

İCT technology ile yeşil bir geleceğe adım!
 Muhabir
ICT Technology, bireye ve topluma ekonomik, çevreye duyarlı, ilkelere bağlı müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olduğu stratejik ve geniş portföy hizmeti sunmaya devam ediyor.

Güneş enerjisi ve akıllı cam sektöründe hizmet ve müşteri memnuniyeti noktasında kendisini ön plana çıkaran ICT Technology, bireye ve topluma ekonomik, çevreye duyarlı, ilkelere bağlı müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olduğu stratejik ve geniş portföy hizmeti sunmaya devam ediyor.

Güneş enerjisi ve akıllı cam ürünleri hakkında Prestij Dergisine özel açıklamalarda bulunan ICT Technology Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldız, “Kurulduğumuz günden bu yana birçok önemli kurumlara ve firmalara özel projeler üretip uygulama devam ediyoruz. Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, İtalya, Fransa, Hollanda ve Duabi’ye akıllı cam sistemlerimizin ithalatını gerçekleştiriyoruz. Piyasanın ülkemiz ve dünya açısından büyük bir kısmına hâkimiz diyebilirim” dedi.

a1-1.jpg

GÜNEŞ PANELLERİNE ÇİFTÇİLERDEN YOĞUN İLGİ!

Güneş enerji sistemlerine çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizen Yıldız, “Güneş en önemli yenilebilir enerji kaynağı olarak öne çıkıyor. Yani diğer bir deyişle her daim tükenmeden kullanılabilecek güçlü enerji kaynakları arasında. Bizde bu sebeple panellerimizin kurulumunu sağladıktan sonra müşterilerimizin güneşten elde ettikleri enerji ile faaliyetlerini gerçekleştirmeleri için çabalıyoruz. Güneş panelleri tarımsal sulamalarda, fabrikalarda, evlerde günlük ihtiyaç içerisinde kullanımı sağlanıyor. Firma olarak güneş panelinin kullanılabildiği her alana hitap edebiliyoruz. Müşterilerin taleplerine göre genellikle öz tüketim olarak adlandırdığımız sistemlerinde şebekeden elektrik almaya devam edilirken, güneş panelleri sayesinde yardımcı bir enerji kaynağı oluşturulur ve gündüzleri enerji ihtiyacı bu kaynaktan karşılanır. Çiftçilerimiz güneş paneli sistemlerimize yoğun ilgi gösteriyor. Sabahın ilk saatlerinde güneş panelinden alınan enerji ile tarla sulamalarını gerçekleştiriyor ve enerjiden tasarruf sağlanıyor” ifadelerini kullandı.

a1-2.jpg

‘DÜNYA VE TÜRKİYE PİYASASINA HÂKİMİZ’

ICT Technology’nin hizmet olanaklarını açıklayan ICT Technology Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldız, “ICT Technology olarak 2011 - 2015 yıllarını kapsayan 4 yıllık ARGE çalışmalarımızın sonucunda akıllı cam ve güneş paneli üretimine geçmek amacıyla Konya’da kurulduk. Kurulduğumuz günden bu yana birçok önemli kurumlara ve firmalara özel projeler üretip uygulama devam ediyoruz. Türkiye’nin yanı sıra İngiltere, İtalya, Fransa, Hollanda ve Duabi’ye akıllı cam sistemlerimizin ithalatını gerçekleştiriyoruz. Piyasanın ülkemiz ve dünya açısından büyük bir kısmına hâkimiz diyebilirim. Bununla birlikte faaliyette bulunduğumuz sektörde; bireye ve topluma ekonomik, çevreye duyarlı, ilkelere bağlı müşteri memnuniyetinin en üst düzeyde olduğu stratejik ve geniş portföy hizmeti sunmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

a1-3.jpg

‘MÜŞTERİLERİMİZE İLERİTEKNOLOJİK HİZMET SUNUYORUZ’

Akıllı cam filmleri ile ileri teknolojik hizmetler sunduklarını ifade eden Başkan Emre Yıldız, “Akıllı cam filmimiz, istenildiğinde opak (buzlu), istenildiğinde şeffaf olabilen ileri teknolojik bir cam kaplama malzemesidir. Filmin uygulandığı camlar elektrik uygulandığı zaman şeffaf, uygulanmadığı zaman ise mat halde bulunmaktadır. Bu yönü ile ofislerde, evlerde, hastanelerde, otellerde ve kullanılmak istenilen her alanda mahremiyeti sağlamaktadır. Akıllı cam filmi iki katman arasında bulunan kristal tabaka (PDLC) bütünüdür. Filmimizin bir yüzeyi kendinden yapışkanlıdır. İstenilen her türlü düz ve eğimli yüzeye uygulaması yapılabilmektedir. Akıllı cam filmi istediğiniz tüm iç ve dış mekân tasarımlarda kullanılabilmektedir. Ultra şeffaflık özelliği ile cam yüzeyinde minimum düzeyde film hissiyatı verir. Ters projeksiyon yansıtma özelliği ile yüksek çözünürlükte görüntü kalitesi almanızı sağlar. Ses izolasyonu ile sessiz ortam oluşmasına yardımcı olur. Yankı azaltma özelliği ile alandaki ses kalitesini yükseltir. Uzaktan kumanda kontrolü ve otomasyon sistemlerine dahil edilebilme özelliği ile kolay kontrol ve kullanım sağlar. DİMMER edilebilme özelliği ile istediğiniz seviyede şeffaflık sağlamanıza yardımcı olur. Zararlı güneş ışıklarını (UV) kapalı konumda (OPAK) %98 oranında bloke eder. Elektrik izolasyon sistemi ile yüksek güvenlik sağlar. Film uygulaması yapılan camlar kırıldığında ya da patladığında parçaların saçılmasını önleyerek ortamda bulunan insanların zarar görmesini engeller. Yüksek gizliliğe sahip odalarda ofis toplantıları için idealdir. İdeal çalışma koşulları için ofis ayarlarında güneş ışığı parlamasını kontrol edebilirsiniz. Mahremiyetin zorunlu olduğu her alan için en ideal cam sistemi olduğunu ifade edebilirim” açıklamalarında bulundu.

a1-4.jpg

‘İÇ VE DIŞ MİMARİYE UYGUN ÜRÜNLER’

Yapışkanlı cam filminin mimari projelerde hem iç, hem de dış cephe camları için uygun olduğunu dile getiren Emre Yıldız, “Yapışkanlı cam filmi, kendinden yapışkanlı PDLC filmler tüm düz ve bombeli camlar, temperli camlar, organik camlar ve diğer transparan yüzeylere yapıştırılarak uygulanmaktadır. Mimari projelerde hem iç, hem de dış cephe camları için uygundur. Bununla beraber otomotiv tavan camları ve diğer özel uygulamalarda kullanılabilir. Özellikle hali hazırda kurulu olan ve cam değişimi yapılmasının uygun olmadığı durumlarda çözüm oluşturmaktadır. Ofis bölme sistemlerinde ve özellikle çift camlı bölme profillerin de yaygın olarak kullanılmaktadır. Kendinden yapışkanlı İCT akıllı filmler kullanılarak 120, 150, 180 cm genişliğine kadar olan camlar üzerine tek parça uygulama yapılabilir. Daha geniş camlar için birden fazla film yan yana yapıştırılabilir. Kendinden yapışkanlı filmler camlara şerit veya şeritler halinde yapıştırılarak çalıştırılabilir. Islak alanlarda ve yıpranmaya açık koşullarda kullanılmak üzere kendinden yapışkanlı PDLC filmlerden ziyade lamine akıllı camlar önerilmektedir. Kendinden yapışkanlı PDLC filmlerin, önerilen temizlik ve bakım şartlarına uyulduğu takdirde iç mekânlarda ve dış cephe camlarında kullanımı güvenli ve uzun ömürlüdür. ICT filmli camlar standart olarak RF uzaktan kumanda, anahtarlama, mobil kontrol istemleri ile beraber sunulmaktadır” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.