İftar davetlerinin adresi: Ünüvar Izgara

İftar davetlerinin adresi: Ünüvar Izgara
2016 yılından beri kaliteli ve lezzetli işlere imza atan Ünüvar Izgara, geçen sene Büsan Sanayi Sitesi’ne taşınarak hizmetlerine devam ediyor.

2016 yılından beri kaliteli ve lezzetli işlere imza atan Ünüvar Izgara, geçen sene Büsan Sanayi Sitesi’ne taşınarak hizmetlerine devam ediyor. Ünüvar Izgara hakkında bilgi veren firma sahibi Hüseyin Ünüvar, “1980 yılında çıktığımız bu yolu emek ve çabalarımız ile 2016 yılından beri Ünüvar Izgara olarak devam ettiriyoruz. Uzun bir kuruluş serüveninin ardından çıktık bu yola. Babam da ben de işin mutfağından geliyoruz. Ben mesleğe 2005 yılında kadınlar pazarındaki bir kasapta başladım. Kasapta 5 sene çalıştıktan sonra ızgaracılığa başladım. Askere gidip geldikten sonra Taka, Akyokuş, gibi yerlerde 2’şer sene görev yaptım. Ardından Uçak restoranda mutfak şefi olarak çalışmaya başladım. Babamın emekli olmasının ardından beraber Ünüvar Izgarayı kurduk. 2021 yılında da yerimizi Büsan Sanayi Sitesi’ndeki yerimize taşıdık” diye konuştu.

KEBAP ÇEŞİTLERİ İFTAR SOFRALARINI SÜSLEYECEK

Kuzu küşleme, fırında incik kebap, tandır kebap ve yağlı kara mutver gibi yeni patentli çeşitlerle hizmet vermeye devam ettiklerini aktaran Ünüvar, “Bu sene zamlara inat çok fazla menü oluşturmadan herkesin isteğine bağlı uygun fiyatlar çerçevesinde toplu iftar davetlerini en güzel şekilde yapmaya gayret edeceğiz. İşin mutfağından geldiğimiz için, kendi yemediğimizi kimseye yedirme taraftarı değiliz. Kendimiz de hazırlığın içinde olduğumuz için daha dikkatli ve titiz çalışmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

photo-2020-10-15-00-24-45.jpg

dscf9090-001.jpg

bcsf3069.jpg

ZİYRAT, DAMAKLARI LEZZETLENDİRİYOR

Ziyrat isimli özel bir ürünlerinin olduğunu aktaran Ünüvar, Ziyrat diye kendi ürünümüz var, kuzu bonfileden yapıyoruz. Bir de yağlı kara diye bir ürünümüz var. Bu da küşlemeye benzer, et de ekstradan yağ yok, kendi yağıyla yapılan bir ürün. Kuzu bonfilenin özel soslarıyla 4 gün terbiye edilerek uygun ateşte, meşe kömürünün demi ile lezzetlendiriyoruz. Ziyrat hem ziyaret hem de arife günü anlamı taşıyan bir üründür. Adana köfte yapılırken hiç makine görmüyor. Yaprak ciğer, zırtha, yağlı kara, Ziyrat, kuşbaşı, kanat, Adana köfte, külbastı, lokum sarma ve diğer ızgara çeşitlerimiz var. Izgaranın başında babam duruyor. Ben de salon kısmındayım. Sabah hazırlığı babamla beraber ikimiz yapıyoruz, öğlen salon kısmına geçiyorum, babam elemanlarla birlikte ızgaranın başında duruyorlar” şeklinde konuştu.

dscf9101.jpg

bcsf3143.jpg

UYGUN FİYATA KALİTELİ HİZMET

Akşamları ve hafta sonu ailelere hitap etiklerini aktaran Ünüvar, “İstek üzerine özel masa hazırlayabiliyoruz. İkinci katta 100 kişilik bir salonumuz var. En üst katta da şark odası var özel VIP’ler için. Burada özel günlerde isteğe bağlı tandır kebap kuzu pişirilebiliyor. Uygun fiyata kaliteli hizmet veriyoruz. Belirli bir fiyat standardımız var bunun üzerine çıkmıyoruz. Mezelerden veya ekstra ilave mezelerden ücret alınmıyor. Tek fiyat, tek hizmet olarak uyguluyoruz. Biz burada bir aile ortamı yaratmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizle bile çok samimi sohbetlerimiz olduğu için, yemek lezzet çok önemli ama aile sohbeti olması onların bizi kardeş, bizim onları abi gibi görmemizden dolayı bazı insanlar sadece muhabbetimize geliyorlar. Biraz daha sıcak bir ortam yarattığımız için tercih ediliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

dsc05548-001.jpg

bcsf3150.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.