İhtiyacın yüzde 90’nını karşılıyoruz

İhtiyacın yüzde 90’nını karşılıyoruz
1992 yılından beri Civata, hırdavat malzeme satışı ve pazarlanması alanında faaliyet gösteren Yetgin Civata, 404, DHT ve Reis Makine’nin Konya Bayiliğini yapıyor.

1992 yılından beri Civata, hırdavat malzeme satışı ve pazarlanması alanında faaliyet gösteren Yetgin Civata, 404, DHT ve Reis Makine’nin Konya Bayiliğini yapıyor. Civata, gijon ve saplama gibi ürünlerin imalatını yaptıklarını aktaran Namık Kemal Yetgin, “Civata sektöründe Konya ihtiyacının yüzde 90’nını karşılıyoruz” dedi.

2-001.jpg

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket ettiklerini belirten Yetgin Civata ve Hırdavat Yönetim Kurulu Üyesi Namık Kemal Yetgin, “Bu ilkemizi kurum kültürü haline getirmek amacıyla hizmet kalitemizi en üst seviyede tutuyoruz.  Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu verimli çalışma stratejisi ışığında her zaman daha ileri gitmeyi hedefliyoruz.  Yetgin Civata olarak Sektördeki amacımız; kalitesini dünyaya ispatlamış tanınmış markaların yanında, kalitesine güvendiğimiz ve test etme imkânı bulduğumuz ürünleri müşterilerimize sunmaktır. Firmamızdan; Makita, Bea, Blueweld, Fini, Dolmar, Kama By Reis, Lavor, Max Garden, Optimum, Weller, Proxon, Rapid ve virax gibi markaların tüm ürünler bünyemizde bulunuyor” diye konuştu.

3-004.jpg

Konya’da ihtiyacın yüzde 90’nını karşılıyoruz

Civata, gijon ve saplama gibi ürünlerin imalatını yaptıklarını aktaran Yetgin, “Somun, civata gibi ürünlerin de al-satını yapıyoruz. Civata sektöründe Konya ihtiyacının yüzde 90’nını karşılıyoruz. Müşteri portföyümüzün yüzde 40’da Konya dışı. Konya dışında da iyi bir portföyümüz var. Yurt dışına da yeni yeni açılmaya başladık. Hızlı teslimat ve kaliteli ürünlerimiz bizleri vazgeçilmez kılıyor. Ayrıca stoklu çalışmamızdan dolayı çoğu ürünümüz her zaman bulunur. İlerleyen süreçte kalitemizi biraz daha artırarak ve Türkiye ağımızı genişleterek Avrupa’ya açılmayı hedefliyoruz. Kendi pazarımızı kendimiz oluşturacağız. Otomotiv sektöründe de çalışmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

4-002.jpg

Belediyeler yatırımcılara destek vermeli

Organize Sanayi Bölgesi’nde özellikle belediyelerin arsa konusunda yatırımcılara destek vermesi gerektiğine değinen Yetgin, “Arsa fiyatları çok maliyetli pahalı. Belediyelerimiz özellikle bizim gibi yatırımcılara hesaplı arsa verip bizleri desteklemesi lazım. O yüzden hala kirada gidiyoruz ve yeni yatırımlar yapamıyoruz. Mülkler çok maliyetli olduğu için makineye yatırım yapıyoruz. Ayrıca kendi öz sermayemizle çalıştığımız için gerek hammadde temini gerekse üretim aşamasında herhangi bir sıkıntımız olmadı.  Üretime ve dağıtım ağında özverili şekilde çalışıyoruz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.