İki kardeşe çarpıp kaçan sürücü yakalandı

İki kardeşe çarpıp kaçan sürücü yakalandı
Siirt Devlet Hastanesi bahçesinde otomobiliyle iki kız kardeşe çarptıktan sonra kaçmaya çalışan otomobil sürücü, çevredeki vatandaşlar tarafından engellendi- Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı

SİİRT (AA) - Siirt Devlet Hastanesi bahçesinde otomobiliyle iki kız kardeşe çarptıktan sonra kaçmaya çalışan otomobil şoförü, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, yönetimindeki 27 EZ 474 plakalı otomobiliyle bir yakınını hastaneye getiren K.C, aracıyla virajı alamayarak, hastanenin acil servisinden poliklinikler bölümüne anneleriyle gitmeye çalışan iki kız kardeşe çarptı.

Kazada, anne Naime Öztürk yara almazken, kızları lise öğrencisi Şükran (17) ve 7. sınıf öğrencisi Filiz Öztürk (13) yaralandı. Hastane acil servisine kaldırılan kız kardeşlerden Şükran Öztürk'ün hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Bu arada kazadan sonra olay yerinden kaçmaya çalışan sürücü K.C, çevredeki vatandaşlar tarafından engellendi. K.C, olay yerine çağrılan polis tarafından gözaltına alındı.

Kardeşlerin, kazayı duyan okul arkadaşları hastaneye geldi.

Anne Naime Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, otomobilin aniden kendilerine çarptığını belirterek, şöyle konuştu:

"Bizim yolumuz ayrı onun yolu ayrıydı ama gelip bize çarptı. Çocuklar yerdeyken aracına binip kaçmaya çalıştı. Vatandaşlar durumu fark etti, koşup yakaladılar. Vatandaşlar şoföre, 'kızları yerde bırakıp nasıl kaçıyorsun utanmıyor musun?' diye tepki gösterdi. Polisler şahsı hemen yakalayıp gözaltına aldı. Eğer olay yerinden kaçmaya kalkışmasaydı belki şikayetçi olmazdım ama o hareketinden sonra sürücü hakkında şikayetçiyim."

- Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Görüntülerde, virajı alamayan otomobilin anneleriyle yürüyen kız kardeşlere çarptığı görülüyor. Daha sonra araçtan şoförle birlikte üç kişinin indiği görülen kayıtlarda, bir süre sonra sürücü aracına binerek olay yerinden uzaklaşmaya çalışıyor fakat çevredekiler buna izin vermiyor yakalıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.