İki yıl 8 ay sonra konuştu! Recep Konuk neden aday olduğunu açıkladı

Türkiye'nin ve Konya'nın önemli markalarından biri olan Konya Şeker seçimli genel kurula gidiyor. Eski Başkan Recep Konuk gerçekleştirdiği basın toplantısı ile yeniden aday olacağını açıkladı.
Recep Konuk'tan iddialı hedef!
Eski Başkan Recep Konuk Dedeman Otel'de gerçekleştirdiği basın açıklaması ile açıklamalarda bulundu. Konuk, " Konya adına mücadele vermeli ve koşturmaya devam etmeliyiz. İşler çığrından çıkmasın diye göreve talibim. Kaygımız gidişatın değişmesidir. Görevden ayrılırken ovaya 46 tane tesis kurduk. Bunların her biri ülkeye katma değerler üretiyor. İnşallah üretmeye devam edecek. Görevimden ayrılırken kendi isteğim ile ayrıldım. Sağlığımda bensiz nasıl yönetildiğini görmek istedim. Bugün müdahaleye ihtiyaç olduğunu gördüm. Konya Şeker maalesef çok şey kaybetti" ifadelerini kullandı.
Başkanlığı devrettiği dönemde Konya Şeker'in çok şey kaybettiğinin altını çizen Aday Konuk, "Konya adına mücadele vermeli ve koşturmaya devam etmeliyiz. İşler çığrından çıkmasın diye göreve talibim. Kaygımız gidişatın değişmesidir. Görevden ayrılırken ovaya 46 tane tesis kurduk. Bunların her biri ülkeye katma değerler üretiyor. İnşallah üretmeye devam edecek. Görevimden ayrılırken kendi isteğim ile ayrıldım. Sağlığımda bensiz nasıl yönetildiğini görmek istedim. Bugün müdahaleye ihtiyaç olduğunu gördüm. Konya Şeker maalesef çok şey kaybetti. Torku markası zarar görmeye başladı. Pek çok tesis kapandı. Emanet çok arzu edildiği gibi yönetilmedi. Konya'nın en büyük problemi ağaçlandırma hepimizin görevidir. Torku bu görevi çok iyi şekilde üstlenmişti. Fakat Orman Bakanlığı'mıyız ile yanlış bir yaklaşıma sebep olundu. Kurda kuşa ağaca bakmayanların makinaya nasıl bakacağını düşünüyorsunuz?
Şeker ithalatı problemimiz var. Türkiye'de şeker olduğu halde kara borsa oluştu ve ithalatçının önü açıldı. Fiyatlar bu sebeple patladı. Konya Şeker üzülerek söylüyorum ki şeker ithal etti. Bu sebeple şekerde problem yeniden başladı" açiklamalarında bulundu.
'KONYA ŞEKER NEDEN ÜÇÜNCÜ SIRAYA GERİLEDİ?'
Konya Şeker'in üçüncü sıraya gerilemesinin altını çizen Konuk, "Pancarı çiftçimiz eker siz merak etmeyin. Sizin aslı vazifeniz bunun yönetimini sağlamaktı. Bunu hiçbiri yapmadı. Bir sürü yanlış giden işler var sizlerin bu durumda bir çözümünüz oldu mu? Kayseri Şeker neden bizim önümüze geçti? Konya'nın hakkını neden savunmadınız? Avans ödemeleri maharet gibi dile getirildi. Bir yönetici kurumun maddi durumunu açık açık konuşamaz. Bu durum cehaleti gösterir" şeklinde konuştu.
Ayrıntılar geliyor...
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, çok uzun ve ilgili içerikle alakasız, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yanıtla (0) (0)