Şura Konya'da olunca "etliekmeksiz" olmadı

Şura Konya'da olunca "etliekmeksiz" olmadı
Konya'daki İklim Şurası'nda gurme Ayhan Sicimoğlu'nun isteği sonrası sahneye kutuyla gelen etliekmekleri Konyalı Bakan Murat Kurum, sanatçılara ikram etti.

Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde İklim Şurası'nın ikinci gününde moderatörlüğünü Mesut Yar'ın üstlendiği "İlk Kim Değişiyor" paneli düzenlendi. Panele Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, oyuncu Engin Altan Düzyatan, yapımcı ve sunucu Güven İslamoğlu, sanatçı Ayhan Sicimoğlu ile Konyasporlu futbolcu Abdülkerim Bardakçı konuk oldu. Panelde renkli anlar da yaşandı.

sura-etliekmek-2-kopya.jpg

SİCİMOĞLU: ETLİEKMEK YİYEMEDİM

Yaptığı gezi ve yemek programlarıyla bilinen gurme Ayhan Sicimoğlu konuşmasında "Etliekmeği yiyemedim." deyince Bakan Kurum, "İklim Değişikliği ile mücadele ediyoruz. Eti az yiyeceksiniz." şeklinde esprili bir cevap verdi.

Sicimoğlu'nun etliekmek istemesi üzerine sahneye, doğal, mahalle fırınlarında yaptırılan haliyle piliç kutusunda etliekmek geldi. Bakan Kurum etliekmekleri sanatçılara ikram ederken renkli ve eğlenceli anlar yaşandı.

Etliekmek daha sonra salonda bulunan misafirlere ikram edildi.

sura-etliekmek-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.