İl Milli Eğitim Müdürü  Büyük’ten Yks Mesajı

İl Milli Eğitim Müdürü   Büyük’ten Yks Mesajı
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, YKS’ye girecek öğrencilere başarılar diledi. Büyük yaptığı açıklamada,  şunları söyledi: “Geleceğimizi imar ve inşa edecek gençlerimizin hayal ve hedefleri doğrultusunda, akademik olarak kendilerini yetiştirmeleri, onları daha ilerilere taşıyacak bir yükseköğretim kurumuna adım atmalarıyla izah edilecek bir süreçtir.

Bu sürecin en önemli eşiklerinden biri de lise eğitimini tamamlamış öğrencilerimizin gireceği Yükseköğretim Kurumları Sınavıdır. Eğitim hayatının en önemli dönüm noktalarından biri olan bu sınavın neticesi, gençlerimizin bundan sonraki hayatlarının da seyrini etkileyecektir.

HEYECANLARI ONLARI STRESE SEVK ETMEMELİ

Ancak asla unutmamalıdırlar ki, hayatta verilen hiçbir emek zayi olmaz; gençlerimiz de gece gündüz demeden yaptıkları çalışmaların karşılığını muhakkak alacaklardır. Dikkat etmeleri gereken en önemli husus, heyecanlarının onları strese sevk etmemesidir. Umutlarını her daim diri tutmalılar; başarılı olacaklarına dair olan inançlarını asla yitirmemelidirler.

Nitekim ümitsizliğe kapılmadan başarının ardında iradeli bir şekilde yol alan insanlar, hayatta gerçek anlamda hedefine ulaşanlardır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde 27 ve 28 Haziran 2020 tarihlerinde 3 farklı oturumda yapılacak YKS’ye girecek olan Konya’daki öğrencilerimiz başta olmak üzere, tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, hayal ve hedeflerine ulaşacakları bir yükseköğretim kurumuna yerleşmelerini temenni ediyorum.” Haber Merkezi

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.