İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ten şampiyonlara tebrik

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ten şampiyonlara tebrik
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, YKS Türkiye şampiyonlarını tebrik etti

 

 

Konya, LGS’de çıkardığı 6 Türkiye birincisinin ardından 2021 YKS sonuçlarına göre de 2 Türkiye Birincisini çıkararak büyük bir başarının altına imza attı. 2021 YKS sonuçlarına göre Meram Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan öğrenci M. Selman Güçlü YDT Arapça Türkiye Birinciliği; Konya PEMA Koleji öğrencisi Melike Demirbağ da Eşit Ağırlık Türkiye Birinciliği unvanını elde etti.  Farklı alanlarda Türkiye genelinden çıkan 9 Türkiye birincisinin 2’si Konya’daki okullarda eğitim alan öğrencilerden oldu. Ayrıca Meram Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Selman Güçlü de YDT Arapça’da bütün soruları doğru cevaplayarak önemli bir başarının altına imza attı.

seyit-ali-buyukten-1.jpg

ONLİNE GÖRÜŞTÜ

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük şu an yurt dışında bulunan YDT Arapça Türkiye Birincisi M. Selman Güçlü ile video konferans yöntemi üzerinden görüşerek tebriklerini iletti. Ziyarete gelen Meram Tahir Büyükkörükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Avcı ve öğretmenleri başta olmak üzere bu başarıda emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. Eşit Ağırlık Türkiye Birincisi Konya PEMA Koleji öğrencisi Melike Demirbağ da okul yöneticileri ve öğretmenleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyarete geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyük, Melike Demirbağ’a bu önemli başarısından dolayı tebriklerini iletti; okul yöneticisi, öğretmen ve velilere teşekkür etti. 

 

seyit-ali-buyukten-3.jpg

seyit-ali-buyukten-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.