İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit'in okul ziyaretleri devam ediyor

İlk olarak Meram Mevlana Anaokulunu giden İl Müdürü, Okul Müdürü Emine Tamkavas Cicim’den okul bünyesinde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sınıflarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
ÖĞRETMENLERLE EĞİTİM ÇALIŞMALARI İSTİŞARELERİNDE BULUNDU
Daha sonra Meram Vali Çetinkaya Ortaokuluna geçerek okulda yürütülen proje ve faaliyetler hakkında Okul Müdürü Rafet Candan’dan bilgi aldı, okuldaki eğitim alanlarını inceledi. Sınıflarda öğrencilerle sohbet eden İl Müdürü Murat Yiğit, öğretmenlerle eğitim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.
Amaçlarının millî ve manevi değerlerine bağlı, bilgili, çalışkan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek, araştıran ve sorgulayan bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyen Müdür Murat Yiğit, bunu başarabildikleri takdirde öğrencilerin ülkemize yarınının aydınlık yüzleri olacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.
İl Müdürü Murat Yiğit’e ziyaretleri sırasında Meram İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Koca eşlik etti.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.