İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit'in okul ziyaretleri sürüyor

İl Milli Eğitim Müdürü Yiğit'in okul ziyaretleri sürüyor
 Editör
Konya İl Millli Eğitim Müdürü Yiğit Meram Kavak ve Hatunsaray mahallelerindeki okulları ziyaret etti.

İl Müdürü Murat Yiğit, Meram ilçesindeki okul ziyaretleri kapsamında, Kavak ve Hatunsaray mahallelerindeki okulları ziyaret etti.

İlk olarak (Kavak) Mustafa Bağrıaçık İlk ve Ortaokuluna giden İl Müdürü, okuldaki eğitim alanlarında incelemelerde bulunarak okulda yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle, öğretmenler odasında öğretmenlerle buluştu.

whatsapp-image-2024-03-19-at-15-11-19-1-001.jpeg

Daha sonra Meram Hatunsaray İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okullarda yapılan faaliyetler ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin derslerine katıldı. Öğretmenlerle de buluşan Murat Yiğit, Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde yürütülen projeler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretleri sırasında İl Müdürüne, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca eşlik etti.

whatsapp-image-2024-03-19-at-15-11-30-1-001.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.