İl Müdürü Yiğit'ten Akşehir'deki okullara ziyaret

İl Müdürü Yiğit'ten Akşehir'deki okullara ziyaret
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 04.01.2024 tarihinde toplantılara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Akşehir ilçesine gitti.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 04.01.2024 tarihinde toplantılara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Akşehir ilçesine gitti.

İlk olarak Akşehir ilçesindeki okul ve kurum müdürleriyle yürütülen projeler ve eğitim çalışmaları hakkında planlama ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde yürütülen projeler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler ele alındı. Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 sayılı Genelgesi kapsamında hazırlanan 'Şehrimiz İmzamız' projesi ile okul bahçelerinde oluşturulmakta olan geleneksel oyun alanları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

01.jpg

Daha sonra Akşehir Tarık Buğra İlkokulunu ziyaret eden Murat Yiğit, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ile birlikte okulda gerçekleştirilen okuma bayramı etkinliğine katıldı. Mualla Nigar Yamaç Ortaokulu ve Tarık Buğra Sosyal Bilimler Lisesine de giden İl Müdürü; ziyaret ettiği okullarda gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Sınıflarda öğrencilerle, öğretmenler odasında öğretmenlerle buluştu.

İl Müdürü, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olmanın ancak kaliteli bir eğitim aracılığıyla gerçekleşeceğini söyleyerek kararlılık ve süreklilik isteyen bu zorlu yolda herkese önemli görevler düştüğünü belirtti.

Program dâhilinde Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı da ziyaret etti.

İl Müdürü Murat Yiğit’e, ziyaretleri sırasında Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu eşlik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.