İl Sağlık Müdürü Koç'tan Hadim ve Taşkent'e ziyaret

İl Sağlık Müdürü Koç'tan Hadim ve Taşkent'e ziyaret
İlçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları, Hadim ve Taşkent ilçelerinde hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular.

İlçe ziyaretlerine devam eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve beraberindeki hizmet başkanları, Hadim ve Taşkent ilçelerinde hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemelerde bulundular.

Hadim Devlet Hastanesi ziyareti ile Hadim programına başlayan Prof. Dr. Koç, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Esra İnce’den hastanede sunulan sağlık hizmetleri ve yapılan yeni çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Hastanede görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını da mesai başında ziyaret ederek sohbet eden Prof. Dr. Koç, özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür etti. Ziyareti sırasında tedavi gören hastalar ile de bir araya gelen Müdürümüz, durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

il-saglik-mudurunden-hadim-2.jpg

Hastanede yapılan inceleme ve değerlendirmelerin ardından Hadim İlçe Sağlık Müdürlüğü, Hadim Toplum Sağlığı Merkezi ve 1 Nolu 112 Acil Servis Hizmetleri İstasyonu’nu da ziyaret eden Prof. Dr. Koç, buralarda görev yapan sağlık çalışanları ile sohbet ederek istek ve şikâyetlerini dinledi. Prof. Dr. Koç, Hadim İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunun birlikte hizmet vereceği yeni bina projesinin yatırım programına alındığını ve proje işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu da vurguladı.

il-saglik-mudurunden-hadim-5.jpg

Hadim ziyaretinin ardından Taşkent ilçesine geçen Prof. Dr. Koç ve beraberindeki heyet burada da ilk olarak Taşkent İlçe Devlet Hastanesi’nde Hastane Başhekimi Dr. Ali Alp’den sunulan sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi aldı. Hastanede görev yapan sağlık çalışanları ile de istişarelerde bulunan Prof. Dr. Koç, Taşkent İlçe Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmeti kalitesinin her geçen gün artmaya devam ettiğini görmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Prof. Dr. Koç, “Hastanemiz içerisinde yapılan değişikliklerin ve tadilatların hastaneden hizmet alan vatandaşlarımızı memnun etmesi ve sağlık hizmeti çeşitliliğinin artması bizleri de sevindirmektedir. Hastanemiz, acil servisinden Resusitasyon odasına, yemekhanesinden gebe eğitim odalarına kadar Bakanlığımızın ve hayırseverlerimizin katkıları ile yenilendi.” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti. Prof. Dr. Koç, hastanenin hemen hemen her noktasında hastane yönetimi ile birlikte planlanan projelerin hayata geçirildiğini de belirtti.

il-saglik-mudurunden-hadim-4.jpg

Hadim ve Taşkent değerlendirmelerinde İl Sağlık Müdürüne, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. M. Ali Eryılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çiftci ve Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Eser Şenkul’da eşlik etti.

il-saglik-mudurunden-hadim-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.