Ereğli'de "İlçe Millî Eğitim Müdürleri" toplantısı

Ereğli'de "İlçe Millî Eğitim Müdürleri" toplantısı
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in başkanlığında, "İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı", dün Ereğli TOKİ Şehit Hidayet Erdoğan MTAL Uygulama Oteli'nde düzenlendi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in başkanlığında, İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımlarıyla düzenlenen "İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı", dün Ereğli TOKİ Şehit Hidayet Erdoğan MTAL Uygulama Oteli'nde gerçekleştirildi.

BİRÇOK KONU GÖRÜŞÜLDÜ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının değerlendirildiği toplantıda, Konya Valiliği'nin himayesinde, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Bizim Okulumuz” projesi kapsamında yapılan çalışmalar, “Başarmaya Hazırım Kitap Okuma Projesi”, “Yeni Nesil Liderlik Akademisi”, “Önceliğimiz Matematik Projesi”, “Küçük Hayallerden Büyük Fikirlere Proje Yarışması”, “Sosyal İnovasyon Ekosistemi Geliştirme Programı” ve “Atabey Gençliği Ecdadın İzinde İstanbul Gezisi” konuları görüşüldü.

konya-mem-2.jpeg

GÜNDEM MADDELERİ ELE ALINDI

İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısında daha sonra, LGS, YKS ve e-Sınav uygulamaları, sportif yetenek tarama çalışmaları, sosyal etkinlikler, sınıf ve alan zümre çalışmaları, ücretsiz ders kitapları ve kaynak kitaplar, taşımalı eğitim, halk eğitimi merkezlerinin çalışmaları gibi gündem maddeleri görüşüldü.

TALEPLER DİNLENDİ

Millî Eğitim Bakanlığınca yürütülen proje ve çalışmalar kapsamında ilde yürütülen ve planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına yönelik planlamalar ve 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık süreci üzerine görüş alışverişinde de bulunuldu. Toplantıda İl Millî Eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri sorumluluk alanlarıyla ilgili konularda bilgilendirme yaptı. Toplantıda ilçe millî eğitim müdürleri de görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.

konya-mem-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.