İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantı yaptı

İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantı yaptı
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün başkanlığında, 2021 yılı yılsonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün başkanlığında, 2021 yılı yılsonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün başkanlığında, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve il milli eğitim şube müdürlerinin katılımlarıyla düzenlenen 2021 yılı yılsonu değerlendirme toplantısı, 30 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

ilce-5.jpg

Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde yürütülen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” Projesi kapsamında ilimizdeki tüm okullarda kütüphane altyapılarının oluşturulduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, bu kütüphanelerden öğrencilerimizin üst düzeyde istifade etmeleri gerektiğini ifade etti. Bu açıdan faydalı kitapların yanı sıra bilgisayar ve kulaklıklarla kütüphanelerinin zenginleştirilmesinin önemine de değindi. Bu konuda ilçe milli eğitim müdürlerinin daha çok gayret göstermesi gerektiğini ifade etti. Sıfır Atık Projesi kapsamında kütüphane yapımı işlerinin de hızlandırılması gerektiğini söyledi.

ilce-3.jpg

Toplantıda ayrıca; Konya ÖDM (Ölçme Değerlendirme Merkezi) kapsamında yapılan çalışmalara da katılımın yüksek tutulması gerektiği, kurumsal olarak yapılan tüm çalışmaların kayıt altına alınması ve istatistiklerin tutulması gerektiği, çıraklık eğitimi ve bu eğitimi alan öğrencilerin daha yüksek düzeyde yetiştirilmeleri gerektiği, okul öncesi eğitim çalışmaları gibi konular da görüşüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.