İlçe protokolü birlik ve beraberlik iftarında buluştu

İlçe protokolü birlik ve beraberlik iftarında buluştu
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe protokol üyeleri ile birlik ve beraberlik iftarında buluştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe protokol üyeleri ile birlik ve beraberlik iftarında buluştu.

Adile Baysal Kültür ve Sanatevinde Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ve ilçe protokol üyeleri ile Belediye Birim Müdürleri katıldı.

Seydişehir’de huzur ikliminin olduğunu, bu huzur ikliminin her geçen gün daha da pekişerek devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imize hizmet etmek, bu huzur iklimine, manevi iklime hizmet etmek demektir. Bu anlayışla 8 yıldır ilçemizi daha ileriye taşıyacak olan, verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Son olarak can dostlarımıza modern bir barınak yapılması hususunda çalışmalarımız vardı. Şükürler olsun ki bu projemizin de çalışmaları başladı ve tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanında soğuk hava deposu, meyve ve sebze kurutma tesisi ile kabak çekirdeği eleme tesisini de ilçemize kazandırıyoruz. İhale tarihimiz belli oldu ve yakın zamanda ihalemizi yapacağız. Seydişehir’imizin önünü açacak, 3. Bir kalkınma hamlesi olan termal yatırımları hususunda TORKAM ve Devecioğlu şirketleri ile görüşmelerimizi tamamladık, projelerini hazırladılar ve bahar aylarıyla birlikte termal şehir Seydişehir için ilk kazmalar vurulacak. Tüm bu hizmetleri hayata geçirirken sizlerin desteğini yanımızda hissederek önemli işbirlikleri gerçekleştirdik. Bu huzur ikliminin, birlik ve beraberliğin artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

1-1-16.jpg

Seydişehir’in birlik ve beraberlik noktasında örnek bir ilçe olduğunu kaydeden Kaymakam Deniz Pişkin, “Ramazan ayı muhasebe ayıdır. Kendimizi, işimizi, görevlerimizi, toplumsal sorumluluklarımızı muhasebeye aldığımız bu bereketli ayı iyi idrak etmeliyiz. Bizler hepimiz idareciler ve sorumlular olarak tıpkı buğday tanesinin yaptığı muhasebe gibi aynı muhasebeyi yapmamız gerekiyor. Biz idareciler un olmayı değil, tohum olmayı seçtiğimiz insanlar olduğumuz için buradayız. Çünkü bizlerin toplumsal sorumluluklarımız var. Bu millete, bu devlete karşı hepimizin sorumlukları var. Bu sorumlulukları yerine getirmek adına gayretle çalışan herkese teşekkür ediyorum. Bugün bu birlikteliğin pekişmesine vesile olan Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a göstermiş olduğu çalışma ve gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

1-3-13.jpg

1-5-13.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.