İlçeye atanan kaymakamdan ilk gezi şehit ailelerine

İlçeye atanan kaymakamdan ilk gezi şehit ailelerine
Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan ilçeye atanır atanmaz şehit ailelerini ve gazileri ziyaret etti.

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan’a İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin İmran, İlçe Emniyet Amiri Numan Salatan ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özkan Kılınç eşlik etti .

Kaymakam Özgür Pelvan, “Tarih boyunca zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletimizin, sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhu tüm dünyaya örnek olmuştur. Milletimizin kazandığı büyük zaferlerin temelinde canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz ile gazilerimiz yer almaktadır. Şehitlerimizin kıymetli ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanında oldum olamaya da devam edeceğim’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.