İlhan Palut'la ilgili şok iddialar: 'Konyaspor'un başındayken Beşiktaş'a sunum yaptı'

İlhan Palut'la ilgili şok iddialar: 'Konyaspor'un başındayken Beşiktaş'a sunum yaptı'
"Herhangi bir takımın başında bir teknik direktör varken hiçbir kulüple görüşmeyeceğim" diyen İlhan Palut'un, Konyaspor'un başındayken Beşiktaş'a sunum yaptığı iddiası bomba gibi gündeme düştü

Konyaspor'un sürpriz bir şekilde yollarını ayırdığı teknik direktör İlhan Palut, "Herhangi bir takımın başında bir teknik direktör varken hiçbir kulüple görüşmeyeceğim. Bir hoca gönderildikten 2 saat sonra 'Hoş geldin İlhan Palut' yazısını hiçbir kulübün sayfasında göremeyeceksiniz." sözleriyle Konyaspor yönetimine "etik" eleştirisi yapmıştı.

ERMAN TOROĞLU: YÖNETİM DİYOR DEDİ VE İDDİALARI SIRALADI

Aspor yorumcusu Erman Toroğlu, İlhan Palut'un Konyaspor'dan gönderilme nedenleriyle ilgili çarpıcı iddialar ortaya attı.

Toroğlu, "Kamuoyunda İlhan Palut için çok enteresan şeyler söyleniyor. Uzun zamandır teknik adamdan rahatsız yönetim. Nedeni, maçlardan sonra ve ilk yarılarda teknik adamın koridorlarda yaptığı olaylardan artık bıkmışlar. Gözlemciler falan rica, minnet bazılarını yazdırmamışlar diye duydum. Rakip teknik direktörlere hareket falan yapılıyormuş. Uzun zamandır rahatsızmış yönetim. Yeni teknik adamı hazırlamışlar daha evvelden. Gidişi, başarısızlığı veya teknik açıdan diye değil bu açıdan." dedi.

chp-li-vekiller-erman-toroglu-nu-tihek-e-sikayet-etti-829567-5.jpg

"İSMAİL KARTAL VARKEN KONYASPOR'A, VALERİEN ISMAEL VARKEN BEŞİKTAŞ'A SUNUM YAPTI"

Erman Toroğlu şöyle devam etti: "Bu kafada çalışırsa her yerden ayrılır diyorlar. Teknik adam aramışlar Konyalılar. Bunun mağlubiyetle, puanla bir alakası yok. 'İsmail Kartal bizde çalışırken, bize gelmek için bize sunum yaptı' diyorlar. 'Beşiktaş'ta Ismael varken, oraya da sunum yaptı' diyorlar. Kendisi bir şeyler yaptı diyorlar. Bu anlattıklarım çok net. Bunları yönetim söylüyor. En yetkili yönetici diyor bunu.Tabii buna İlhan Palut cevap verir. "

Çarpıcı iddialarla ilgili İlhan Palut'un nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.

324338397-685085886688424-5270174065362041857-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.