İllaki 3 puan

İllaki 3 puan
Konyaspor, ligin 26. haftasında Avrupa mücadelesi veren Kayserispor’u konuk edecek. Sergen Yalçın ile ilk iç saha sınavına çıkacak yeşil-beyazlılar, rakibini mağlup ederek çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlılar telafisi olmayan haftalara gi

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında Kayserispor’u konuk edecek. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte oyunsal anlamda kendine gelen yeşil-beyazlılar, ilk iç saha sınavını Kayserispor karşısında verecek. Konyaspor, Avrupa mücadelesi veren rakibini kendi seyircisi önünde mağlup ederek çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

DÜDÜK ÖZKAHYA’DA

Konyaspor ile Kayserispor arasında oynanacak Süper Lig karşılaşmasını İzmir bölgesi hakemlerinden Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Hakan Yemişken yapacak. Koray Gençerler ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

TEK EKSİK JONSSON

Konyaspor, bugün oynanacak Kayserispor maçında orta saha oyuncusu Jens Jonsson’dan faydalanamayacak. Yeşil-beyazlılarda cezasını tamamlayan stoper Ali Turan’ın ise yeniden kadroya girmesi bekleniyor. Öte yandan rakip Kayserispor’un ön libero oyuncusu Gonzalo Espınoza ise, cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

Sezona 2 kupayla başlamasına rağmen kendinden beklenen performansın çok altında kalan Konyaspor, yarın oynanacak maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Yeşil-beyazlılar bu maçın ardından Osmanlıspor ve Antalyaspor gibi kritik maçlara daha çıkacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.