İMH 2.Kademe Hizmet İçi Eğitim Programı yapıldı

İMH 2.Kademe Hizmet İçi Eğitim Programı yapıldı
İnsan ve Medeniyet Hareketi 2. Kademe Hizmet İçi Eğitim Programı'nı Konya'da gerçekleştirdi.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Anadolu teşkilatlanma başkanlığı Batı-İç Anadolu bölgesindeki Aksaray, Niğde, Konya, Isparta, Karaman ve Afyon İMH teşkilatlarının katılımı ile Konya’da 2.Kademe Hizmet içi programını gerçekleşti.

2 gün olarak gerçekleştirilen 2. kademe hizmet içi eğitim programı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

imh-2.jpg

Programa ev sahipliği yapan İMH Konya Başkanı M. Ekrem Doğan selamla konuşmasıyla devam etti. Doğan “ Hizmet İçi programına Konya olarak ev sahipliğimizden memnunuz. Diğer illerimizden katılan İnsan Medeniyet Hareket yöneticilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Konya’dan katılan yönetim kadrolarımızdan ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

İMH Anadolu Teşkilat Başkanı Ertuğrul Taşçı`nın açılış konuşmasıyla başladı. Taşcı “ İnsan ve Medeniyet Hareketi Anadolu teşkilatı olarak tüm Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarımıza bir yandan devam ederken, teşkilatlanmasını tamamladığımız yönetimlerimize yönelik hizmet içi eğitimlerimizin 2.kademesini gerçekleştiriyoruz. 2026 yılı hedeflerimize ulamak içi gayret ediyoruz” diye konuştu.

İMH Hizmet İçi Eğitim Birimi Başkanı M.Fatih Büyükkara’ nın sabite, değişkenler ve ideoloji konulu sunumuyla devam etti. Büyükkara “Hizmet içi eğitimlerle İMH il teşkilatlarımızın hizmet içi eğitimlerle aynı dili ve teşkilatlarımız arasında uyumu artırmayı hedeflemekteyiz” dedi.

imh-1.jpg

Hizmet İçi Eğitim Birimi Üyesi İsa Özçelik`in İslami Hareket başlık sunumuyla devam etti. Sunumda İslami Hareket ilkeleri başlığında 20 madde işlendi.

Program 2.gününde İMH Antalya Başkanı Aydın Bilgi’nin İslamcılık sunumuyla başladı.

Batı İç Anadolu Bölge Başkanı Adem Ceylan’ın yerlilik sunumuyla sona erdi.

imh-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.