İMH Konya Olağan Genel Kurulu yapıldı

İMH Konya Olağan Genel Kurulu yapıldı
İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya Genel Kurulu, İMH Konya Merkezi'nde gerçekleştirildi.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Konya Genel Kurulu, Genel Kurul Üyeleri, ilçe temsilcilikleri ve İhtisas Kurum Başkanlarının katılımıyla İMH Konya Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan genel kurul, İMH Batı İç Anadolu Bölge Başkanı Âdem Ceylan'ın konuşmasıyla devam etti. Âdem Ceylan konuşmasında “İnsan ve Medeniyet Hareketi'nin 50'ye yakın teşkilatı ile çalışmalarını sürdürüyor. Bugün de Konya teşkilatımızın olağan genel kurulunu gerçekleştirmekteyiz. Yönetimdeki görevlerini, ibadet bilinciyle yerine getiren yönetim kurullu üyelerine teşekkür ederiz. Yönetimde devam edecek veya görevlerini yeni arkadaşlara teslim eden arkadaşlarımız davanın bir neferi olmaya devam edeceklerdir.” şeklinde vurguladı. 2020-2022 Dönemi Faaliyet Raporu'nun sunulması ile devam eden program, genel kurul ve ihtisas kurulu üyeleri ile gerçekleştirilen istişare devam etti. Genel kurula mevcut başkan Mustafa Ekrem Doğan ve yönetim kurulu tek liste olarak katıldı ve genel kurul üyeleri, oy birliği ile yeni yönetime görevi teslim etti.

imh-1.jpeg

DOĞAN’DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

Oylama sonrasında güven tazeleyen Mustafa Ekrem Doğan teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Doğan konuşmasında “İnsan ve Medeniyet Hareketi toplumu takva ekseninde dönüştürmek için mücadele eden bir teşkilattır. Biz bu teşkilatın bize tekrar vermiş olduğu görevi bir makam olarak değil ihmal edilemeyecek bir sorumluluk olarak görmekteyiz. Genel kurulumuza gösterdikleri teveccühten dolayı genel kurul üyelerimize teşekkür ederiz. Konya’da merkezden çevreye olmadığımız tek bir ilçe, tek bir mahalle kalmaması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

imh-1.jpg

imh-5.jpg

imh-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.