İmperial Hastanesi İdmanocağı Antrenörü Karadeniz:

İmperial Hastanesi İdmanocağı Antrenörü Karadeniz:
"Hedeflerimize giden yolda mutlaka kazanmamız gerekiyor"

TRABZON (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig'de, yarın deplasmanda Halkbank ile karşılaşacak İmperial Hastanesi İdmanocağı'nın antrenörü Coşkun Karadeniz, "Hedeflerimize giden yolda mutlaka kazanmamız gerekiyor" dedi.
Karadeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça iyi hazırlandıklarını belirtti. Play-off şansını sürdürmek için kazanmak zorunda olduklarını kaydeden Karadeniz, "Geçen hafta sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Eczacıbaşı VitrA'ya 3-1 mağlup olmamıza rağmen oyuncularımızın mücadele gücü ve isteği mükemmeldi. Ankara'da Halkbank ile yapacağımız maçta da aynı mücadeleyi ortaya koymayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Takımda bazı oyuncuların hastalandığını bildiren Karadeniz, "Kaptanımız Jelena ve Emel grip oldu. Jelena takımla çalışmalara başladı. Büyük ihtimalle Halkbank maçında takımdaki yerini alacak" ifadelerini kullandı.
Her maçın önemli olduğunu dile getiren Karadeniz, "Bu karşılaşma sıralamamız açısından daha çok önem taşıyor. Hedeflerimize giden yolda mutlaka kazanmamız gerekiyor. Kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.
Karadeniz ekibi, yarın 14.00'te Başkent Spor Salonu'nda başlayacak maç için hava yoluyla Ankara'ya gitti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.