İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda mağlubiyet üzüntüsü

İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda mağlubiyet üzüntüsü
Kulüp yönetim kurulu üyesi Kerimoğlu:- "Sorunumuz, mücadelemizi esas rakiplerimizin karşısında gösteremiyoruz. Kaybettiğimiz için üzgünüz"

TRABZON (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Fenerbahçe Grundig'e deplasmanda 3-0 yenilen İmperial Hastanesi İdmanocağı'nda, kulüp yönetim kurulu üyesi Sefa Kerimoğlu, sorunlarının, mücadelelerini esas rakiplerinin karşısında gösterememek olduğunu söyledi.

Kerimoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Grundig karşılaşmasının genelinde, kapasiteleri doğrultusunda bir mücadeleyi ortaya koyduklarını belirtti.

Ligin en formda takımına karşı oynadıklarını ifade eden Sefa Kerimoğlu, "Fenerbahçe Grundig, sahada 2,5 set ikinci kadrosuyla yer aldı. Rakibimiz elbette güçlü bir ekip. Bunu bilerek oynadık. Ligimizin seviyesi çok yüksek. Biz de en formda takım ile oynadık. Herkes şunu gördü. Müsabakanın bazı kısımlarında başa baş bir mücadele yaptık. Kafa kafaya geldik" dedi.

Kerimoğlu, basit hatalar yaptıklarını da dile getirerek, "Bu durum Fenerbahçe Grundig maçında da ortaya çıktı. Üçüncü sette bunun dışına çıkmamız söz konusu olsa da bu seti de kazanamadık. Sorunumuz, mücadelemizi esas rakiplerimizin karşısında gösteremiyoruz. Kaybettiğimiz için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.