İnsan Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor

İnsan Vakfı,  ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ediyor
İnsan Vakfı Konya Temsilciliği kış aylarında ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor.

İnsan Vakfı Konya Temsilciliği kış aylarında ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor.

İnsan Medeniyet Hareketi'ne Bağlı Kurumlardan İnsan Vakfı Konya Temsilciliği değişen mevsim şartlarında, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak için çalışmalarına hız verdi.

İnsan Vakfı Konya Temsilciliği, değişen mevsim şartlarından etkilenen ailelerin yanında olmak için, oluşturmuş olduğu ekiplerle, gıda paketi yakacak yardımı dağıtımlarına devam etmekte. İnsan Vakfı Konya İl Temsilcisi Muhammed Ali Aygümüş, İnsan Vakfı gönüllüleri olarak kış aylarında ailelere destek olmak için çalıştıklarını söyledi.

Kendilerine ulaşanlar ile tespit ettikleri ailelere gıda paketi yardımı yaptıklarını ifade eden Aygümüş, “İnsan Vakfı olarak yıl boyu çalışmalarımız devam ediyor. Son günlerde kışın bastırması ile birlikte dağıtımına hız verdiğimiz gıda paketleri, yakacak yardımları ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Allah’ın izniyle ve yardımseverlerin katkısıyla bu kışta ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayacağız” dedi.

insan-vakfi-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.