İnsan ve Medeniyet Hareketinden Özaltun’a Ziyaret

İnsan ve Medeniyet Hareketinden Özaltun’a Ziyaret
İnsan ve Medeniyet Hareketi, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Özaltun’un makamında gerçekleşen ziyarete İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Konya Şube Başkanı Adem Ceylan, Beyşehir temsilcisi Soner Koç ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi veren şube Başkanı Adem Ceylan 15 gün arayla salı akşamları Beyşehir de göl düğün salonun da gerçekleştirdikleri Kuran Mektebi programına Başkan Özaltun’u davet etti.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Özaltun “Kur’an-ı Kerim odaklı, insan odaklı olabilmek çok önemli. Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i  iyi anlayabilir, algılayabilir, yaşayabilirsek geleceğimiz daha sağlam temeller üzerine oturur. Kuranı Kerim’i anlayıp hayatımıza yansıttığımız zaman insani noktada medeniyet noktasında çok ilerde olacağız. Bu konuda sizlere ve sizin gibi diğer derneklere büyük görev düşüyor, halkımıza faydalı olacak konferans, seminer gibi hizmetlerinizde her zaman elimizden geldiği kadar yardım etmeye hazırız. ” dedi.

Ziyaretin sonunda İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği Konya Şube Başkanı Adem Ceylan ziyaretin anısına Başkan Özaltun’a semazen figürlü bir tablo hediye etti. Başkan Özaltun’da Ceylan’a Beyşehir Tarihi Taş Köprünün yer aldığı bir tablo takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.